ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Διοικητικό Συμβούλιο 22/04/2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών του Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 26 Απριλίου διοικητικό συμβούλιο στο γραφείο… περισσότερα


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 26/03/2018

Ο Σ.Ε.Υ.Θ. σας προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20/05/2018 από τις 09:00-12:00 στα εξωτερικά Ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. περισσότερα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 30/08/2017

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ περισσότερα


Δείτε όλα τα Νέα

Τα νέα μας

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ INTERPLAST ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

 

42 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ INTERPLAST ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Δ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΡΑΠΙΝΙΔΗΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΦΟΡΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΒΥΕ Δ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.


 


Δύο νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες θέτει το ΒΕΘ, στην υπηρεσία των επιχειρηματιών.
Πρόκειται για την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Δικτύωσης και για την πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Συνηγόρου του Επιχειρηματία.
Σκοπός της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Δικτύωσης είναι η παροχή εξελιγμένων και καινοτόμων υπηρεσιών στις επιχειρήσεις.Απευθύνεται δωρεάν στα μέλη του ΒΕΘ και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρουσιάζουν το επιχειρηματικό τους προφίλ,καθώς και τα προιόντα-υπηρεσίες που διαθέτουν στην αγορά.
Η δεύτερη πλατφόρμα, ο Συνήγορος του Επιχειρηματία ,φιλοδοξεί να αποτελέσει τον διαμεσολαβητή μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Βουλγαρία με την κατά τόπους δημόσια διοίκηση. Οι επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τη δημόσια διοίκηση θα μπορύν να αναζητούν σε μια βάση δεδομένων αντίστοιχα προβλήματα που έχουν επιλυθεί και τον τρόπο επίλυσής τους.